containrar

Vart kan man hyra en container i Stockholm?

Nu till helgen så ska jag upp till Stockholm. Min syster som bor där uppe har bjudit in oss att hjälpa dom att riva ut deras nya lägenhet. Dom får lägenheten på torsdagen och sen kommer vi upp på fredag och hjälper till med att riva ut allt. Kökshyllor, dusch, skåp och garderober, allt ska ut. Vi kommer slå ner väggar och allt möjligt skoj. Det stora problemet är ju vart vi ska göra med allt som ska slängas, det är ju inte lika smidigt inne i Stockholm som det är ute i en förort eller någon plats där det finns lite ytor att slänga det på.

Därför behöver jag nu lite hjälp att hitta ett bra företag som hyr ut containrar. Det skulle vara bra om det fanns några lite mindre, de containrar som man brukar få tag i är oftast lite för stora för privat bruk. Så om någon vet något företag som man skulle kunna hyra av i de inre delarna av Stockholm så behöver jag alla tips som jag kan få.