röklucka

Varför fanns det inte rökluckor?

Jag har börjat följa en reddit tråd som är extremt fascinerande. Tråden är 3-4 år gammal och innehåller mängder av berättelser under titeln ”mina mörkaste hemligheter”. Man kan hitta mycket oroväckande och hemska historier, men det är samtidigt enormt fascinerande.

En av historierna som jag tog tag i mig började med den här övertexten.

Jag dödade sju personer av misstag

Det handlade om en man som installerade någon sorts varmvattenberedare och gjorde en super tabbe som slutade med att de inneboende dog av kolmonoxid förgiftning under natten. En hemsk berättelse, han berättar även att nu för tiden så har han ett stort alkohol problem pågrund av denna händelse.

Man förstår ju att det är en knivig sits, men jag funderar på varför det inte fanns en röklucka? det ska vara standard i alla lägenhetshus med någon sorts lucka för att släppa ut rök. I vilket fall, vill ni också fastna i dessa fascinerande historierna så finns dom på reddit.