Cykel

Sökes cykel eller cyklar i Linköping

Nu är det akut! 

Vår granne har nu köpt en cykel till sin grabb. Det enda man ser när man tittar ut på gatan mellan våra hus är den lille grabben på sin lilla cykel och hans farsa som springer efter. Dom är där utan hela dagarna nu på sommarlovet och ska lära lillen cykla. Detta har nu lett till en liten katastrof då båda min döttrar nu varken pratar, tänker eller drömmer om något annat än att få varsin cykel att börjar rulla och ramla runt på gatorna på.

Som ni vet så kan det vara lite tajt i plånboken precis efter semestern, så även i år. Att köpa två nya barncyklar kommer alltså inte på frågan. Jag har finkammat blocket utan att hitta några vettiga cyklar i ungefär samma kvalitet, man vill ju inte att tjejerna ska bli osams eller behöva utstå mer orättvisa. Det kanske ska inflikas att de måste kosta under 1000kr styck och vara i närheten av Linköping.

Om ni har haft småbarn själva så vet ni hur svårt det kan vara att stå emot deras klagan om ”orättvisor i världen” i form av leksaker som andra har men inte dom. Så som den katastrofalt snälla förälder jag är så lovade jag mina kära döttrar att jag skulle göra allt som stod i min makt för att de skulle kunna få varsin cykel. Så nu är det gjort, tack och lov.