Verktyg

Snåla inte när du köper verktyg

När du börjar fundera på att köpa nya verktyg, snåla inte. oavsett om du skulle behöva en cirkelsåg eller nya bits så se till att lägga på det där lilla extra för att få ordentlig kvalitet , det är utan tvekan alltid värt det. Vi var uppe i Uppsala och hjälpte min svåger att byta tak. Han hade köpt ordentliga verktyg, då är det nästan till och med kul att byta tak i 16 gradigt regn.

Det kvaliteten på verktygen i slutändan kommer att resultera i är hur smidigt och trevligt det vara att göra jobbet. Det kommer troligen även påverka finishen på bygget, vi vet ju alla att det är i detaljerna det avgörs hur bra det blir.

Jag är inte mycket av en hemma snickare, men jag är iallafall säker på att jag aldrig kommer att köpa några verktyg på te.x biltema. Om jag nu ska ut och försöka mig på något projekt så kommer jag skaffa kvalitets verktyg.