rensa-ditt-avlopp-i-stockholm

När det är dags att rensa avlopp i Stockholm

Stopp i avloppet

är aldrig kul. Livet blir då så väldigt begränsat och omständigt. Utifrån vilket typ av stopp i avlopp i Stockholm som ni har råkat ut för, finns en hel del självhjälp och tips och trix. Om det ändå inte lyckas att lösa problemet är det bara att lyfta luren och ringa en rörmokare.

Stockholms Rens & Spol jobbar i hela storstockholmsområdet och är experter vad gäller alla arbeten vad gäller avlopp. Behöver du en rörmokare som kan hjälpa dig med att rensa avloppet i Stockholm.

Gör det själv

Ett tips till att lösa problemet själv om det är stopp är att hälla i bikarbonat i avloppet. Häll på ättika och vips så kommer det att bubbla och fräsa väldigt mycket. En helt naturlig propplösare helt enkelt. Efter att detta har fått verka en stund tillsammans häller ni på kokande vatten, och vips så ska avloppet återigen fungera att använda. Om det inte fungerar så gör om proceduren. Testa annars ett annat knep eller ring helt enkelt någon som kan sitt område.

Rensa avloppet i Stockholm

Ibland kan det ta tid innan någon kan komma. Om det är stopp i avloppet nu, vill man gärna rensa avloppet i Stockholm redan idag. Är det exempelvis toaletten som det är stopp i känns det rätt angeläget att få till en lösning redan nu. Om toalettstolen inte är fylld med vatten har du inget att förlora på att prova rensa ditt avlopp i Stockholm själv. Den första punkten att alltid testa är att fylla en hink med vatten och tömma den rätt i toaletten. Denna kraft som kommer kan vara tillräcklig för att lösa stoppet som är. Är det så att det inte räcker är det alltid värt att testa med en vaskrensare. Det är en sådan klassisk orange som ofta syns på filmer. Sätt sugkoppen ner i toalettstolen och testa dra upp och ner för att se om proppen lossnar. Proppen kanske ändå inte lossnar. Då blir det nästa steg inom att rensa avlopp i Stockholm nämligen ett rensband.

Fungerar inget av ovanstående knep för din toalett får du kontakta hjälp. Att rensa ett avlopp i Stockholm är inte alltid helt lätt.

Stopp i handfatet

är annars en klassiker i många hem. Smuts blandat med hår sätter till slut igen det helt. Till att börja med går det att blanda diskmedel och testa att hälla i. Diskmedel i sig är ju fettlösande. Det är inte säkert att flödet av vatten rinner bättre för det. Då är det dags att plocka fram lite verktyg och en hink. Under handfatet sitter det en behållare som mycket smått och gott kan samlas i. Men innan ni lättar minsta lilla på den, så se till att ha en rejäl hink under. Vattnet och smutsen som kommer ur denna är ofta sånt som ni inte vill ha på golvet. Ur denna behållare går det sedan att tömma ut en hel del smuts. Skruva tillbaka hållaren och se efter om denna enkla lösning kunde vara till hjälp. Rinner vattnet fortfarande väldigt dåligt ur handfatet behöver professionell hjälp tas in.

Rörmokare är duktiga människor, som hela dagarna hjälper till att ordna med smått och gått till hushåll runt om i vårt land. Går det inte att lösa själv, så ring dem!