Linköping röjsågar och automower

Linköping, Platsen för de sommarjobbslösa och Automower

Denna sommaren i Linköping är grönare än de flesta jag sett. Grönt och gräsigt som aldrig förr. kortklippta gräsmattor och med långa kanter. Linköpingsborna verkar vara trötta på att trimma sina gräsmattor helt enkelt. Nästan alla detta gäller har Automowers.

Slutsats: Automower ägare blir lata/ glömmer trimma kanterna.

Detta kan man iof förstå, om man är ute med den gamla traditionella gräsklipparen är inte steget så långt till att trimma av kanterna som man själv missade. Men när man har en robotgräsklippare så är det ju ”gräsklipparens fel” att inte kanterna blir klippta. Detta är troligen anledningen till att det är så grönt i Linköping, folk får inte dåligt samvete för det eftersom det in är ”deras fel”.

Så varför skulle man bry sig om folk har långa grässtrån i sina trädgårdar? Jo för detta kan leda till sommarjobb för era ungdomarna. Det som för det här landet framåt är våra ungdomars förmåga att skapa sina egna möjligheter.

Lösning: Sommarjobbande ungdommar.

Med rätt utrustning så är det inga problem att trimma av en vanlig tomt på ca 15 minuter. köp en ordentlig röjsåg och sälj trimning för 70kr per tomt. Linköping  behöver sommarjobb och deras stadens förorter behöver trimmning.