kontinentalsäng

Kontinentalsängar – Köp din nästa säng online

Kontinentalsängar är vanliga, men vad är det egentligen som kännetecknar dessa typer av sängar? En säng av denna typ har tre lager av madrasser som gör att sömnen blir betydligt bättre. Sängarna är även mycket skonsamma för ryggen. Att ha bra madrasser är mycket viktigt för att du ska må bättre och få bättre sömn. Den här principen kallas för ”lager-på-lager-principen” och möjliggörs tack vare en kontinentalsäng. Kontinentalsängar är både anpassade för komfort och design vilket är en vinnande kombination. Det är inte konstigt att dessa sängar är så populära.

En kontinentalsäng behöver inte vara en klassisk dubbelsäng. Kontinentalsängar är mycket vanlig i de svenska hemmen. Denna säng är överrepresenterad i inredningstidningar och bostadsannonser och det är förståeligt varför. Många känner till att kontinentalsängar är en säng utöver det vanliga.

Kontinentalsängar kan beställas i de allra flesta standardstorlekar. Det innebär att du kommer att hitta en säng som passar just dig och dina behov. Du kan givetvis välja en kontinentalsäng som singelsäng, gästsäng eller varför inte som en barnsäng.

Kontinentalsängen utstrålar med än bara en hotellkänsla, det är en säng av hög kvalitet som är känd för dess bra egenskaper och kvalitet. Namnet kommer ifrån att själva mellanmadrassen och bäddmadrassen läggs över två olika bottenmadrasser, precis som en kontinent.

Ta hand om kroppen och skapa en lyxig känsla med kontinentalsängen

De allra flesta av oss tycker om att checka in på ett lyxigt hotell och bli bortskämd. Detta kan du enkelt göra i ditt eget hem med en kontinentalsäng. Förgylla dagen med att äta frukost i sängen i en lyxig kontinentalsäng. Med kontinentalsängar blir städningen enklare och sömnen förbättras. Det finns många fördelar med dessa högkvalitativa kontinentalsängar.

Inred ditt sovrum eller gästrum och skapa en känsla av lyx med en kontinentalsäng. Som tidigare nämnt behöver du inte oroa dig för att inte hitta rätt storlek. Det finns många olika storlekar, allt från den simpla 90cm-sängen till den stora 240-cm-sängen. Dessa sängar har en mycket hoppvänlig madrasstruktur vilket gör det möjligt för småbarnen att ha hoppa i sängen.

Köp kontinentalsängar online

Utbudet av kontinentalsängar online är mycket brett vilket innebär att du med största sannolikhet kommer hitta en säng. Självklart finns det tillhörande sänggavlar och andra sängtillbehör. Med dessa tillbehör kan du sätta en personlig touch på din inredning. Kontinentalsängar finns i många varianter från många olika välkända varumärken. Ett tips är att läsa på om de olika sängarna för att hitta en säng som passar dig perfekt. Det är även möjligt att beställa ben till sängarna i stål och även förvaringslådor. Förvaringslådorna möjliggör att du kan förvara olika saker under sängen på ett diskret sätt. Kontinentalsängar är mycket mer än bara vanliga sängar. Vi människor spenderar många timmar i våra sängar och det är viktigt att vi sover gott och skonsamt. Detta för att vi ska återhämta oss på bästa sätt och ta nästa dag med energi-

Fördelar med kontinentalsängar

Det finns många fördelar med kontinentalsängar och det är till stor rekommendation att köpa dessa sängar. Att köpa en kontinentalsäng framför en vanlig ramsäng är ett logiskt val. Kontinentalsängar kan vara något dyrare men det finns skäl för det. Framförallt är det en investering i dig själv. Nedan har vi listat fördelar med kontinentalsängar.

  • Använd kontinentalsängen som ett extra förvaringsutrymme.
  • Sängen är stor och fyller rummet på ett snyggt vis.
  • Sängen är enkelt att lyfta då du slipper den tunga sängramen.
  • Du sover skönare i en kontinentalsäng.
  • Kontinentalsängar är snygga och går att matcha till övrig inredning.