Tak Skövde

Karlsson på ett tak i Skövde?

Har ni tänkt på vart Karlsson på taket utspelar sig någonstans? En yngling i min närvaro kom nämligen nyss och påstod att denna lille yngling var 110% säker på att det var i Skövde. Personligen så är jag ungefär 90% säker på att ynglingen har fel och att det faktiskt är i huvudstaden, men ska man berätta för en liten yngling att dom har fel eller bara säga ” jaha säger du det? va fascinerande, jag har då aldrig sätt några sådana tak i skövde.”

Har ni för övrigt tänkt på de ”fantastiska” effekterna i alla Astrid Lindgrens filmer? t.ex draken Kattla i Bröderna Lejonhjärta, fantastiska paper mache effekter.

Va det någon som precis sa något om hur innehållsfattigt detta inlägg är? Kanske lite, men det är iallafall inte sorgligt som alla de senaste inläggen. Jag kände att jag var tvungen att höja stämningen lite. Jag menar stämningen är väl ungefär så låg den kan vara när man har semester och det är 11 grader och regnar utanför fönstret på husvagnen.

stämningen är väl ungefär så låg den kan vara när man har semester och det är 11 grader och regnar utanför fönstret på husvagnen.

Jag ska hålla koll på trafiken på detta inlägget, jag skrev ju tidigare en notis om att jag bara skulle fortsätta skriva om ni fortsatte titta flitigt. Nu verkar det ju som att siffrorna dippade lite på grund av att det var 30 grader och sol en helg. Så om inte detta inlägg får mycket trafik så ses vi väl efter semestern. Kanske flygande bland alla fina tak i Skövde?