markisväv

Det viktigaste när man väljer markiser: markisväv

Innan jag börjar här så vill jag bara ”be om ursäkt” för ett tidigare inlägg, nästan. Såg nu hur den kan tolkas. Men men, det var inget sådant tänkt.

Så det som jag ville dela med bloggen idag handlar om markiser. När folk köper markiser så är det oftast för att man vill ha möjligheten att blocka av solen och göra det behagligare inne. Hur mycket skiner denna sol egentligen på våra markiser dock? Det som de behöver utstå mest är nog egentligen vind och regn. Markisväven som du har i dina markiser är det som avgör hur länge de håller sig fina. Det är här som folk borde lägga sin tid, att hitta en bra markisväv som håller för regn och rusk i många år. Egentligen, vem behöver markiser i det här vädret?

en bra markisväv som håller för regn och rusk

Jag är ingen expert på markisvävar eller markiser överhuvudtaget. Det är dock många som är, så det är viktigt att folk utnyttjar dessa resurser i framtiden. Så innan du köper en markis se till att du har koll på väven. Det är utan tvekan det viktigaste i vårt land. Man kan tro att det är pinnarna, att de ska stå emot vinden, men dom är nästan aldrig utfällda när det blåser. Att väven håller färgen och ser vettig ut, det är det som egentligen är viktigt.