bygg

Bygg själv eller anlita en byggfirma

Vi publicerade nyss ett inlägg angående en fantastisk liten affär i Trollhättan. De säljer bygg material men de kan tyvärr inte hjälpa dig att bygga din veranda, vilket min granne fick uppleva när han förstod att det inte var så lätt att leka snickare.

Ibland kan det räcka att åka till en fin byggfirma och köpa det man behöver för att snickra ihop en uteplats, vissa gånger så slutar det med att man skadar sig och förstör semestern (ni kan läsa in att alla exempel handlar om min granne). Så jag föreslår detta till alla som ska bygga en uteplats eller annat halv svårt handarbete; fundera högt med er respektive, förälder eller kanske granne. Alla hobbyhantverkare här i landet vet inte riktigt hur mycket potential dom har, ibland överstiger en hobbyhantverkares imaginära potential denne hantverkares faktiskt potential.

När vi pratade(läs skrattade högt) om min grannes misslyckade altanbygge så kom vi fram till att det borde finnas någon sorts idol, fast för hantverkare. Det hade i vilket fall varit bra för landets alla hobbyhantverkare som kommer att skada sig i sommar.

PS hoppas inte du tar illa upp kära granne, behöver du hjälp så vet du att du kan fråga mig.