Automower

Behandla huvudvärk med en Automower och godisägg

Nu kommer den första i sitt slag, ett genombrott inom den svenska medicin branschen. Jag pratar om Brilliance väldigt medicinskt korrekta botemedel mot huvudvärk. Om du följer dessa få enkla steg så kommer du att bli nästintill immun mot huvudvärk.

Okej vi tar ner det på jorden lite, men en faktum är att en stor del av all huvudvärk som svenskar drabbas av är på grund av stress. Därför tänkte vi att vi skriver ihop en lista på saker som löser upp stresshuvudvärken i sommar.

No. 1

Köp en automower. Detta kanske ni redan löst, många har ju det. Men om ni inte har det så gör det omedelbart. Inget lättar huvudvärken som att kasta 10.000kr på att slippa röra på sig.

No. 2

Gå ihop med dina vänner som har ungar i samma ålder, ge dom sommarjobb att typ städa garage, putsa fönster, rensa stuprännor, vara barnvakt eller vattna blommor. Detta löser lite huvudvärksproblem för er alla på samma gång.

No. 3

Logga ut alla socialamedier i perioder, du kan börja med tre dagar, sen prova en vecka. Detta är även det mycket stress lindrande och bra för huvudvärken.

No. 4

Och om dina barn är för små för att arbeta, göm godis ägg. Om du gömmer ett dusen ägg på olika ställen, gör kartor och dylikt till var och ett så att ungarna håller sig uppehållna. Om du då ger dom en i veckan så kommer det bli lugnt en bra tid framöver.

No.5

Ipren, ipren hjälper nästan alltid! om inte ens det hjälper så finns det starkare grejer, men sånt får vi inte skriva om här så då hänvisar vi dig till apoteket.

Mvh Brilliance