duschkabin

Allt kan hända i en duschkabin

Det har hänt ganska ofta nu under de senaste veckorna att jag har skrivit lite deprimerande och negativa inlägg. Detta inlägg skulle kunna vara ett till sådant, men jag väljer att ge det en liten twist.

Det var en gång en lite pojke som skulle duscha, han skulle duscha själv och han var lite nervös. Han var endast fem år gammal och hade aldrig duschat själv förut. Den lilla pojken öppnade dörrarna familjens duschkabin. vattnet var fruktansvärt kallt, men det blev snabbt varmare, den lille pojken hade alltid gillat att duscha, det var så varmt och skönt. denna gången kändes det lite ensamt dock, att vara ensam, inlåst och instängd i en duschkabin. Men som vattnet blev varmare och ångorna steg blev det allt mysigare och den olustiga känslan försvann. Sen slant han på en tvål och bröt armen.

Jag försökte iallafall skriva någon sorts upplyftande berättelse, det är nog inte min grej. Poängen vara i vilket fall att lysa lite ljus på farorna i att duscha. Det är i duschen de flesta av olyckorna i hemmet sker, så håll lite koll på det.

  • Det kanske inte är så bra att låta små barn duscha själva.
  • Om barn ska duscha själva förklara för dom att ta det lugnt och att det kan vara farligt.
  • Införskaffa en duschkabin som har ett säkrat golv
  • köp en dusch matta

Det är inte bara säkert att ha en bra dusch, det är även fruktansvärt skönt. så jag säger det igen, ta hand om er nu.